fredag 17 januari 2014

Välkommen med i stödgrupp för unga vuxna!

Förra veckan lyfte vi fram intervjun med Maria och Marika som handlade om höstens stödgrupp kring relationer och parförhållanden. Gruppen var mycket populär och därför är vi glada att fortsätta samarbetet. Om lite mera än en månad så startar nästa grupp. Nedan finns info om gruppen och hur du går tillväga för att delta i den.

**
Barnavårdsföreningen i Finland r.f./Familjelinjen ordnar på våren 2014 i samarbete med Krisjouren för unga en grupp för unga vuxna med temat parförhållande och relationer. Vi samlas första gången onsdagen den 26 februari kl. 16.00–18.00 och träffas i sju veckor framåt varje onsdag, förutom den 26.3. Sista träffen är den 16 april. Träffarna är i Krisjouren för ungas utrymmen på Albertsgatan 33. Gruppen är avgiftsfri och deltagarna får mellanmål under träffarna.

I gruppen deltar 5-8 unga vuxna. Ledaren för gruppen har tystnadsplikt. Målet är att tillsammans reflektera över sina erfarenheter och prata omkring olika teman som är anknutna till relationer. Självreflektion och referensstödet kommer att ha en betydande roll i gruppen. För att kunna delta i gruppen behöver du inte ha eller ha haft en relation.

Vi kontaktar deltagarna före start för att informera närmare om gruppen och höra era förväntningar och önskemål.

Du är hjärtligt välkommen med! 

Anmäl dig senast 14.2.2014. Du kan kontakta gruppledaren för mer information:

Nicklas Kurkio,
050-4668808 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar